Renovatie en verbouwingen in alle vertrouwen

ENKA Bouw -  Onze diensten

U bouwt of verbouwt niet elke dag. U bent niet vertrouwd met alle aspecten die komen kijken bij een nieuwbouw of verbouwing. Daarom is het belangrijk een betrouwbare aannemer te kiezen voor uw renovatie en verbouwingen in Beringen en omgeving.

Bouwbedrijf ENKA bestaat uit een professioneel team en kijkt terug op een jarenlange ervaring. Ook zonder tussenkomst van een architect, kan u bij ons terecht. Bouwbedrijf ENKA heeft een ruime ervaring opgebouwd in passiefbouw en duurzaam bouwen en verbouwen.

Nieuwbouw

Gaande van sleutel op de deur, totaalprojecten, passiefbouw, alsook kleine en middelgrote ruwbouw en dakwerken. Wij zijn ons bewust van de huidige maatschappelijke context waarbij het groene gedachtegoed zeer belangrijk is.

Renovaties

Bij verbouwen kunnen wij u helpen met afbraak-, beton- en ruwbouwwerken, maar ook dakwerken en verschillende afwerkposten die kunnen zorgen voor een totaalproject. Door onze uitgebreide expertise staan we u ook graag bij inzake duurzaam en ecologisch verbouwen.

Neem contact op

U heeft misschien nog bepaalde vragen over onze diensten op het vlak van renovatie, verbouwingen en nieuwbouw. Die mag u ENKA in Beringen altijd stellen via de contactpagina.