ENKA
DIEPENBEEK - PAUL PIPERSLAAN

Groen, bereikbaar en centraal wonen

In Diepenbeek, Lutselus ontwikkelt Enka de duurzame woonbuurt Paul Piperslaan. Hier bouwen we ruime gezinswoningen en energiezuinige appartementen, helemaal afgestemd op de omgeving. Het resultaat zal niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel zijn. Enka gebruikt voor jouw nieuwe thuis in Diepenbeek immers enkel kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke materialen.
De appartementen zijn praktisch ingedeeld met open keuken, terras, twee slaapkamers, apart gastentoilet en badkamer met ruimte voor een dubbele lavabo. In de laatste woning kom je heerlijk thuis met je gezin. De woning is erg ruim en telt 3 slaapkamers. Vlak naast de open keuken ligt de berging, erg handig als extra opslagruimte. Je wagen parkeer je gemakkelijk in de garage, die via een andere deur verbonden is met de berging enerzijds en de inkomhal anderzijds.