ENKA
ENKA

Over ons

Enka creëert elegante, hoogwaardige huizen met een prachtig ontwerp, een focus op vakmanschap en superieure klantenservice.
Nummers

Waarom voor ons kiezen?

Een huis is meer dan alleen een huis, het is een investering en bij ENKA zorgen we ervoor dat elke build wordt uitgevoerd door ervaren professionals die kwalitatief vakmanschap leveren. We zijn enorm trots op het leveren van luxe huizen die zijn aangepast aan de visie van elke klant, en we behandelen elk project alsof het ons eigen huis is.

Naast het bouwen van het huis van uw dromen, willen we dat u bij elke stap wordt betrokken. Daarom bouwen we vanaf dag één een vertrouwensrelatie met u op en houden we u van begin tot eind op de hoogte van onze voortgang.

112
klanten
164
PROJECTS
27
arbeiders
147
Gebouwen
Nummers

WIJ ZIJN DROOMBOUWERS

Hoge architectuur, doordacht ontwerp en zorgvuldige constructie maken de eigenschappen die we bouwen tijdloze investeringen. We zijn experts geworden in het bouwen van legacy-projecten, dat wil zeggen gebouwen van uitzonderlijke culturele waarde die uw visie tot ver in de toekomst transporteren. Projecten die zo genuanceerd en ambitieus zijn als deze vragen om een diep begrip van design, esthetiek en vakmanschap. We noemen onszelf "droombouwers" omdat we precies dat bieden.

een korte briefing

HIER OM AL UW ZAKELIJKE BEHOEFTEN TE HELPEN

Laat ons de ondersteuning bieden die u verdient.